futbol dünyası

eğlence ve futbolun adresi
 
AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 bilmeceler

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
mod
Genelkurmay Başkanı
Genelkurmay Başkanı
avatar

Mesaj Sayısı : 152
Reputation : 9
Kayıt tarihi : 30/06/09
Nerden : Sanane Buraya MI gelicen?

MesajKonu: bilmeceler   Cuma Ağus. 21, 2009 7:59 am

1.Bize ait olduğu halde başkalarının kullandığı şey nedir?
cevap:adımız
2.Yuvarlağız, altındanız, Bir kolda toplanırız
cevap:bilezik
3.Küçük kare kutu,İçi insan dolu
cevap:televizyon
4.Kolu var, bacağı yok, Dikdörtgeni var, karesi yok
cevap:kapı
5.Heyecanlanınca büyüyen organımız hangisidir
cevap:gözbebeğimiz
6.Hangi kalemle yazı yazılmaz?
cevap:kontrol kalemiyle
7.Servis yapıldığı halde yenmeyen şey nedir?
cevap:tenis topu
8.2 dogru parcasi ile bir simiti kac parcaya bolebilirsiniz
cevap:(5)
9.İnsan ne yiyince üzülür?
cevap:kazık
10.En çok hap nerede satılır?
cevap:ağrı
11.Okur yazar olmayan zenciye ne denir
cevap:kara cahil
12.Kadın ile prezervatif arasindaki fark nedir?
cevap:prezervatif bir kere kullanılıp atıldığında bunun için dırdır etmez
13.çektikce kısılan şey nedir
cevap:sigara
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://futbolcular99.yetkinforum.com
 
bilmeceler
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
futbol dünyası :: fıkralar ve bilmeceler-
Buraya geçin: